top of page

Затворач на дијастема

Aктивен додека не се затвори просторот меѓу забите, потоа станува пасивен и служи за ретенција.

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon

Ул. Поп Богомил 17,

Карпош, Скопје

Choose the best quality & prices

bottom of page