top of page

ЗА НАС

Американ Ортодонтикс Македонија - ДООЕЛ Скопје основана е во февруари 2017 година. 

Застапник и дистрибутер е на повеќе реномирани светски стоматолошки компании.

НАШИОТ ТИМ

Д-р Милош Јанаќковиќ

директор

+38970 395-024

Д-р Ахмет Токатли

менаџер за продажба

+38972 576-287

Љупчо Спасовски

IT поддршка

+38978 657-237

Ул. Поп Богомил 17,

Карпош, Скопје

Choose the best quality & prices

bottom of page