top of page

LP    Букални туби

-  Специјално дизајнирани, овозможуваат брза и лесна инсерција на ортодонтските лакови         

-  Се карактеризираат со мазни контури за подобар комфорт на пациентот

-  LP букалните туби се најпродаваните туби на светскиот пазар за ортодонтски материјали

тм

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon
bottom of page