top of page

Тherma- Ti  “D”  лакови

-  Термо активен лак - активен на температура од 25 С

-  Доволна цврстина за обезбедување оптимална сила за време на почетната фаза од третманот

o

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon

Ул. Поп Богомил 17,

Карпош, Скопје

Choose the best quality & prices

bottom of page