top of page

Челични лакови

-  Изработени од најквалитетен челик кој овозможува висок степен на цврстина и помала кршливост на лакот

-  Прецизна контрола на торкот

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon

Ул. Поп Богомил 17,

Карпош, Скопје

Choose the best quality & prices

bottom of page