top of page

Radiance Plus    Козметички брекети

-  Изработени од прозрачен монокристален сафир отпорен на пребојување                                                     

-  Обложени со специјален заштитен лак за редукција на ризикот од кршливост на истите                                 

-  Дизајнирани со посебна Quad-Мatte технологија која овозможува лесно бондирање и дебондирање на истите

тм

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon

Ул. Поп Богомил 17,

Карпош, Скопје

Choose the best quality & prices

bottom of page