top of page

Прстени

Изработени со посебна технологија која овозможува зголемена отпорност од кршливост и свиткување при нивното поставување.

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon

Ул. Поп Богомил 17,

Карпош, Скопје

Choose the best quality & prices

bottom of page