top of page

NT3    супер еластични титаниум мемориски лакови

-  изработени од врвни јапонски NiTi материјали

-  високо отпорни на трајна деформација

-  удобни за пациентот но доволно моќни за сите ортодонтски малоклузии

тм

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon

Ул. Поп Богомил 17,

Карпош, Скопје

Choose the best quality & prices

bottom of page