top of page

Плетени лакови

-   Челични лакови со поголема флексибилност и отпорни на кршливост

-   Дејствуваат со лесни константни сили идеални за нивелирање на                                                                 забниот низ во почетната фаза од третманот на пациентот

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon

Ул. Поп Богомил 17,

Карпош, Скопје

Choose the best quality & prices

bottom of page