top of page

Forever Gold 24K позлатени брекети

-  Челични брекети со мали димензии во боја на злато

-  Произведени со единствена технологија на изработка (процес на позлата со 24к злато)       

    која овозможува брекетите да останат со иста боја во текот на целиот третман

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon

Ул. Поп Богомил 17,

Карпош, Скопје

Choose the best quality & prices

bottom of page