top of page

LP Forever Gold брекети

-  Челични брекети со мали димензии во боја на бело злато

-  Произведени со единствена технологија на изработка (обложени со циркониум оксид)       

    која овозможува брекетите да останат со иста боја во текот на целиот третман 

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon
bottom of page