top of page

Empower ® 2 Самолигирачки туби

                              

-  Најдобрите самолигирачки туби во светот

-  Специјално дизајнирани, овозможуваат брза и лесна инсерција на ортодонтските лакови     

-  Се карактеризираат со мазни контури за подобар комфорт на пациентот

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon

Ул. Поп Богомил 17,

Карпош, Скопје

Choose the best quality & prices

bottom of page