top of page

Beta    Titanium лакови

-  Високо ефективен лак за време на сите фази од третманот

-  Се карактеризира со поголема должина која ја олеснува манипулацијата со лакот                                         (изработка на јамки-LOOPS)

тм

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon
bottom of page