top of page

20/40    Керамички брекети

-  Изработени од чист алуминиум оксид (99,95% Al2O3) кој ја зголемува отпорноста од кршливост         

-  Специјално дизајнирана база за подобра ретенција      

-  100% без Ni

тм

  • LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon

Ул. Поп Богомил 17,

Карпош, Скопје

Choose the best quality & prices

bottom of page